huen

“A múltból jövő alakul.”

Minden jegy elkelt!
Advent második hétvégéjén, december 9-én este 7-től várja az örökifjakat a fergeteges hangulatú koncertjeiről híres Old Boys és 103 éves múltjára büszke, mégis mindig megújuló Café Astoria. A remek hangulatot garantálja az Old Boys, a korlátlan fogyasztású büfévacsora Lakatos Tímea, az étterem kreatív séfjének ajánlásával, plusz egy grátisz pohár bor.

Tovább olvasom

Pezsgő hangulatú műsorral, 6-fogásos gálavacsorával, éjfél után újévi büfével várja a főváros ékszerdoboza, a csodálatos hangulatú 103 éves Danubius Hotel Astoria City Center.

Tovább olvasom

AZ ÉPÜLETSÉTÁK ÉS A BÜFÉVACSORÁK BETELTEK!

A 103 éves Astoria, a Belváros ikonikus szállodája történelmi épületsétával, kamarakiállítással és az Astoria nagy klasszikusai büfévacsorával várja a látogatókat. A meseszép étterem az Astoria nagy klasszikusait kínálja, és a rendkívüli büfévacsora nagy attrakciója a finom ízek mellett az az eszmei értékű, 19. században készült, kézzel festett Sévres porcelánváza lesz, amely Napóleont ábrázolja a 1806-os Jénai csatában.

Tovább olvasom

Különleges, zenés produkcióval folytatódik június 15-én a közkedvelt programsorozat, amikor a meseszép Café Astoria különleges, műsoros gasztro-élményt kínál!
Ez alkalommal az Astoria CoolTúra vendégei Szávai Viktória és Adorjáni Bálint, a Radnóti Színház művészei lesznek, akik a harmincas éveket idéző nosztalgikus, zenés előadást mutatnak be.

Tovább olvasom

2-fogásos gourmet vacsorával és rendhagyó könyvbemutatóval, izgalmas beszélgetéssel folytatódik a közkedvelt programsorozat, amikor a meseszép Café Astoria különleges, kulturális gasztro-élményt kínál!
Az Astoria CoolTúra vendégei május 26-án Felhőhegyi Balázs, Barkó Judit és Szabó Sipos Barnabás lesznek, főszerepben a frissen megjelent A Szfinx hét kapuja fejlődésregénnyel, és a témára hangolt gasztronómiai ízutazással.

Tovább olvasom

Kapcsolat

Café Astoria Restaurant
1053 Budapest
Kossuth Lajos u. 19-21.
+36 1 889 6022
astoria.restaurant@danubiushotels.com

Parkolási kedvezmény

Éttermi vendégeink részére a Reáltanoda utcai Franklin parkolóházban történő parkolás teljes díjából 20% engedményt biztosítunk.

Nyitva tartás

  • Hétfő7:00 - 23:00
  • Kedd7:00 - 23:00
  • Szerda7:00 - 23:00
  • Csütörtök7:00 - 23:00
  • Péntek7:00 - 23:00
  • Szombat7:00 - 23:00
  • Vasárnap7:00 - 23:00