Húsvéti menüajánlat

 

Köszöntsük együtt a tavasz eljövetelét Budapest ékszerdobozában!

Lakatos Tímea, a Café Astoria Restaurant vezető séfjének neve garancia a kulináris élményekre. Az első hazai Michelin csillagos étterem, a Costes korábbi meghatározó személyisége ezúttal húsvéti ünnepekre hangolt fogásokkal várja a gourmandokat Danubius Hotel Astoria éttermében.

Legyen Ön is részese az egyedülálló Astoria hangulatnak, és hozza el családját egy húsvéti gourmet ebédre vagy vacsorára 105 éves múltra visszatekintő éttermünkbe!

 

2019. április 17-22.
Gourmet menü

Nyúlpástétom ropogós tésztakosárral, sárgabarackos tokaji coulis-val
2900 Ft
Borajánlat: Egri Csillag 2017, Ostoros Pincészet (1 dl)

Spárgakrémleves füstölt fürjtojással, medvehagymás kaláccsal
1500 Ft

Báránycomb tavaszi zöldekkel, citrusos dijoni krémmártással
4900 Ft
Borajánlat: Egri Bikavér 2016, Soltész Pincészet (1 dl)

Házi zserbó vanília fagylalttal
1200 Ft

4-fogásos menü 
9.900 Ft / fő

Borokkal
10.900 Ft / fő

Az árakhoz 10% felszolgálási díjat számítunk fel.

 

Online asztalfoglalás: Restu.hu

Telefon: +36 1 889 6022

 

Kapcsolat

Café Astoria Restaurant
1053 Budapest
Kossuth Lajos u. 19-21.
+36 1 889 6022
restaurant.astoria@danubiushotels.com

“A múltból jövő alakul.”

Nyitva tartás

  • Hétfő7:00 - 23:00
  • Kedd7:00 - 23:00
  • Szerda7:00 - 23:00
  • Csütörtök7:00 - 23:00
  • Péntek7:00 - 23:00
  • Szombat7:00 - 23:00
  • Vasárnap7:00 - 23:00
      ASZTALFOGLALÁS